Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем със двигателя

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем със двигателя

zdraveite na vsi4ki imam golqm problem sas moqta alfa ne6to izlopa motora i hodih po maistori i te me upla6iha 4e remonta 6te e 2000 lv. nqkoi da moje da pomogne kakvo da pravq.

--------------------------------------
    В този форум се пише на кирилица
    pr_00f
    Last edited by pr_00f; d.m.y г., 09:33.

много хора от форума могат да ти помогнат и за мн. по-малко пари ... "моля пиши на кирилица" ... ако се разтърсиш в др. раздел можеш да намериш ДВГ успех
    sigpic
    33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
    Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

Първоначално публикувано от rosko781017 Покажи съобщение
      zdraveite na vsi4ki imam golqm problem sas moqta alfa ne6to izlopa motora i hodih po maistori i te me upla6iha 4e remonta 6te e 2000 lv. nqkoi da moje da pomogne kakvo da pravq
      Не са те уплашили напразно, около 2бона е основния ремонт, но всичко е относително.
      Fiat Punto 1.4GT 1996
      Hyundai Tucson 2.0 2007
      Renault Clio 1.5 2019

Comment

zdraveite na vsi4ki imam golqm problem sas moqta alfa ne6to izlopa motora i hodih po maistori i te me upla6iha 4e remonta 6te e 2000 lv. nqkoi da moje da pomogne kakvo da pravq
        Какъв ти е двигателя - бензин : боксер , туинспарк ; дизел ли е какъв е модела на Алфата
        sigpic
        33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)

Comment

145 1600 t.s

---------- Post added at 23:24 ---------- Previous post was at 23:17 ----------

145 1600 t.s

Comment

Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
            Не са те уплашили напразно, около 2бона е основния ремонт, но всичко е относително.
            За 2 бона си продавам алфата на части купувам си Е30 и го турбинирам.... В смисъл кой би се навил да прави основен ремонт за 2 бона при положение че може да се оборудваш с много запазен двигател 1.6-1.8ТС че и 2.0ТС за под 1000лв с монтажа.... Че и на стария мотор ще му вземеш някой лев!
            Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
            Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
            BMW 328i

Comment

145 1600 t.s
              Ми моята е 1.4 и чарколяците ми излязоха 1000 лв. а пък сменях :

повдигачи - 340 лв.
              свещи(боклуци) - +- 70 лв
              гумички на клапаните - 25 лв.
              семеринги на коляновия вал , биелни лагери , аксиален лагер на скоростната кутия , феродов диск - ( не помня колко пара )
              сегменти - 180 лв.
              гарнитури - ( пак не помня колко пара )
              хмм... друго за сега не се сещам ама какъвто и да ти е проблема в двиг. ще го оправиш до 1500 лв

---------- Post added at 23:31 ---------- Previous post was at 23:30 ----------

Първоначално публикувано от Abar7h Покажи съобщение
              За 2 бона си продавам алфата на части купувам си Е30 и го турбинирам.... В смисъл кой би се навил да прави основен ремонт за 2 бона при положение че може да се оборудваш с много запазен двигател 1.6-1.8ТС че и 2.0ТС за под 1000лв с монтажа.... Че и на стария мотор ще му вземеш някой лев!

sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Abar7h Покажи съобщение
                Евтино пазаруваш щом и с труда под 1000лв. идва, а на новия, (стар) мотор неква ревизия обслужване няма ли да има.
                Fiat Punto 1.4GT 1996
                Hyundai Tucson 2.0 2007
                Renault Clio 1.5 2019

Comment

Абе все ми се струва, че няма да е лошо да се каже какво е "излопало"
                  The greatest of all scientific hobbies!

Comment

dnes otvorih dvigatela prevartql e bielniq lager na 4 cilindar i mislq da go smakvam da 6laifam vala i da smenq vsi4kite lageri i segmentite no neznam dali da smenq bielata nqkoi mi kazvat da nqkoi ne i nqkoi znaeli dali se prodava edini4no biela nova

Comment

dnes otvorih dvigatela prevartql e bielniq lager na 4 cilindar i mislq da go smakvam da 6laifam vala i da smenq vsi4kite lageri i segmentite no neznam dali da smenq bielata nqkoi mi kazvat da nqkoi ne i nqkoi znaeli dali se prodava edini4no biela nova
                      След като я свалиш превъртялата биела я закарай на шлайфисти да я замерят.
                      Никък няма да е зле да пишеш на кирилица,би било доста по-лесно за четене,а и си е в правилата на форума.
                      Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче
                      Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката

Comment

Първоначално публикувано от Xtrime7 Покажи съобщение
                        След като я свалиш превъртялата биела я закарай на шлайфисти да я замерят.
                        Никък няма да е зле да пишеш на кирилица,би било доста по-лесно за четене,а и си е в правилата на форума.
                        malko mi e trudno da pi6a na kirilica za tova taka pi6a

__________________________________________________ __________________
                        Трудно, лесно, все пак сме БЪЛГАРСКИ форум и всички пишем на КИРИЛИЦА.
                        Моля, положи малко старание и уважавай другите участници във форума!

tonov
                        Last edited by tonov; d.m.y г., 13:19.

Comment

ок няма проблем някои да може да ми каже ценитена основни биелни лагери,биели и дали се продава само една биела,сегменти и шлаифане вал ще сам ви много благодарен мотора ми е разпилян вав момента

Comment

загазил си го брат аз права същият ремонт само че на 156 2,0тс аз даже съм с друга биела на 2 ри цилиндър
                            sigpicAlfa Romeo 156 1.8ts-2000г
                            Alfa Romeo 156 2.0ts-1998г

Comment

Роско до къде го докара ремонта, може да се намерят някой части за теб. Пиши аз смених мотора и все нещо ще се намери от стария.

Comment

Working...
                              X